Oxsvanssoppa
Det finns en myt om att kockar helst bjuder varandra på oxsvanssoppa och att det är en av den svenska…
Grillad kinesiskt kryddad karré
Hej. Nu är jag som utlovats tillbaks på bloggen igen. Förra veckan var min hittills jobbigaste vecka någonsin (tror jag).…
Rådjurssadel sous vide
Vi klämmer in ett till rådjursrecept. Här har jag lagat rådjurssadeln sous vide och sedan skurit ut köttet och stekt…
Kycklingtacos
Det är hög tid för lite texmex igen och det var längesedan jag gjorde tacos. Här testar jag att baka…
Påsklammet
Det här är officiellt den sämsta påsken i mitt liv. Jag har så mycket att göra med jobbet så jag…
En nyinköpt molcajete
En molcajete är en slags mexikansk mortel som används för att göra salsor. Jag har precis fått hem min fast…
Kantarellost
Jag fortsätter lite på svamptemat då det känns väldigt aktuellt den här tiden på året. Ofta kan det vara lite…