Hur gick det sen – Molcajete

I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.…

Bara Riktigt Mat

En matblogg om väldigt grundlig matlagning. I bloggen kan man hitta lite allt möjligt men det har ändå blivit så att fokus ligger på amerikansk och asiatisk mat. Jag ogillar genvägar och har sällan något intresse av att blogga om snabblagad vardagsmat.

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.

Tacos på pulled pork

Jag hade rätt mycket rester från min pulled pork kvar och den blir faktiskt nästan bättre ju längre den står…

Nudelsoppa med kungsräkor

Stora räkor - en av de riktigt stora miljösyndarna när det kommer till mat. Det är förbannat att jag är…

Kycklingtorn med örtsås och tre sorters lök

Det har varit en jäkla vecka. Massor att göra på jobbet och ungar som sover dåligt på grund av sjukdom.…

Kofta – indiska lammköttbullar

Idag fick jag lite avbytning i barnomhändertagandet och kunde dra ihop en lite mer omfattande vardagslunch. Det bidde indiskt och…

Hamburger-SM

Jag anmälde för runt en månad sedan en hamburgare till Hamburger-SM. Tävlingsledningen vill ha hjälp med att välja ut ett…

Hamburgare med ägg och bacon

Det var dags för hamburgare igen. Jag tror inte det är någon vits att skriva ner receptet för det är…

Marockansk lammgryta

Vi hade besök igår och jag ville göra en rätt som det inte var så mycket jobb med alldeles innan…

Lördagsfrukost med styrka

En mycket kort post till minne av en kompis. (mer …)