Rådjurssadel sous vide
Vi klämmer in ett till rådjursrecept. Här har jag lagat rådjurssadeln sous vide och sedan skurit ut köttet och stekt på fin yta.
Vi klämmer in ett till rådjursrecept. Här har jag lagat rådjurssadeln sous vide och sedan skurit ut köttet och stekt på fin yta.
Här kommer en liten söndagspost på gårdagens goda macka.
Min bästa sous vide-session på jävligt länge och serverat på det här sättet blev det en riktigt suverän rätt.
Killing hör inte till köttvanligheterna och när man äntligen får tag på det så hamnar det självklar på nyårsmenyn.
Här kommer ett ganska tidigt nyårstips. Det kommer fler i veckan men det här publicerades i tidningen jag skriver för i helgen så jag tänkte ta med det på bloggen också.
Nu är det hög tid att ta tag i sous vide-serien igen. Idag pratar vi om uppvärmningsutrustningen.
Idag serveras en förhållandevis klassisk rätt som nog de flesta räknar som gomat. Den är inte ens så jobbig att laga.
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning för att laga mat med tekniken.
Jag kom över en liten färsk tryffel igår och hade lite svårt att veta vad jag skulle laga med den. Äldsta dottern ville ha hamburgare så det fick det bli.
Rostbiff sous vide, kan det vara något det? Ja verkligen, bästa rostbiffen någonsin faktiskt. Sen några ord om vad man ska göra med den.