Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara på de små innerfiléerna hos rådjur.
Det här är i det närmaste en bloggpost i repris, men det får ni fan ta.
Kanske sitter ni på lite rester efter påsken? Lite gravad lax och ägg? Det passar fantastiskt bra i en vietnamesisk nudelsallad.
Min bästa sous vide-session på jävligt länge och serverat på det här sättet blev det en riktigt suverän rätt.
Det här är strikt sett ingen sriracha, det kan vi konstatera direkt. Men den är förbannat god.
Återigen en nästintill vegetarisk rätt. Vad händer med Anders egentligen?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag tag i kinesiskt risvin?". Det är dags att reda ut det där.
Med tomt i plånboken efter jul så är det matlådemat och storkok som gäller. Här kommer en indisk klassiker.
Nu kommer fortsättningen på posten på Banh Mi och här tar jag tillvara allt fläsk som blev över när jag gjorde mackorna.