Nyårsmiddag - fläsk, äpple och getost
Här kommer ett ganska tidigt nyårstips. Det kommer fler i veckan men det här publicerades i tidningen jag skriver för i helgen så jag tänkte ta med det på bloggen också.
Här kommer ett ganska tidigt nyårstips. Det kommer fler i veckan men det här publicerades i tidningen jag skriver för i helgen så jag tänkte ta med det på bloggen också.
Jag har uppdaterat mitt köttbullsrecept lite i år. Det är inte superstora förändringar men nog är receptet lite bättre allt.
En förhållandevis snabblagad fläskrätt med smaker som är typiska i den kinesiska Sichuanprovinsen.
Idag serveras en förhållandevis klassisk rätt som nog de flesta räknar som gomat. Den är inte ens så jobbig att laga.
För ett tag sedan lovade jag att återkomma med ytterligare ett tryffelinnehållande recept. Nu är det dags.
Det är så jävla skönt att skita i att det är måndag och laga mat som vore det tamefan nyårsafton.
Den här bloggposten handlar nog nästan minst om det titeln antyder och istället om en sabla massa andra grejer, bland annat världens bästa vitlökssås.
Det här är mitt första försök att göra bacon och resultatet blev riktigt bra.
Egentligen är den här bloggposten bara ett sätt att presentera ett trevligt sätt att laga karré på och mackan ska ses som ett serveringsförslag.
Jag tänkte vara ute i god tid före midsommar och presentera mina bästa revbensspjäll.