Varmrökt sidfläsk
Idag ger jag mig på en av de mest svenska matvarorna jag kan tänka mig - rökt fläsk.
Idag ger jag mig på en av de mest svenska matvarorna jag kan tänka mig - rökt fläsk.
Det här är i det närmaste en bloggpost i repris, men det får ni fan ta.
Kanske sitter ni på lite rester efter påsken? Lite gravad lax och ägg? Det passar fantastiskt bra i en vietnamesisk nudelsallad.
Här kommer en liten söndagspost på gårdagens goda macka.
Det är hög tid för en korvmiddag och idag skriver jag om något som faktiskt både är enkelt och snabbt att laga.
Det absolut bästa sättet att börja en lördag är med en stadig tacofrukost.
Nu kommer fortsättningen på posten på Banh Mi och här tar jag tillvara allt fläsk som blev över när jag gjorde mackorna.
Den här bollen är jag sen som fan på, men det passade bra för mina julrester nu.
Det här är ett alldeles utmärkt sätt att göra något gott av den överblivna skinkan