Kräftor

När ungarna hade somnat igår så satt jag och Emma på balkongen och åt upp frysens näst sista låda med…

Bara Riktigt Mat

En matblogg om väldigt grundlig matlagning. I bloggen kan man hitta lite allt möjligt men det har ändå blivit så att fokus ligger på amerikansk och asiatisk mat. Jag ogillar genvägar och har sällan något intresse av att blogga om snabblagad vardagsmat.

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.

Po’boy sandwich med friterade tonfiskbollar

Jag kanske skulle ha som tradition att blogga om en macka på lördagar. Eller det är nog jobbigt att bestämma,…

Shiro Kunimitsu Petty

Jag vet att det inte var längesedan jag postade ett inlägg om knivar men jag gör det igen ändå. Jag…

Tandoori chicken

Du gör jag så där igen - skriver rubriken på engelska. Troligtvis för att verka tuff men misslyckas så klart…

Konosuke Nakiri white#2

Hemmakockande är som alla vet en materialsport, dyrare än både hockey och golf om man vill det. Man ska sitta…

Julsnaps

När våren äntligen är här så börjar den här idioten tänka på julsnaps. Ja så är det. Ska den vara…

Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?

En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…

Kräftor

När ungarna hade somnat igår så satt jag och Emma på balkongen och åt upp frysens näst sista låda med…

Nässelrisotto

Jag lovade att det skulle dröja ett tag innan det blev risotto igen. Det var tydligen en lögn. Den här…