Po’boy sandwich med friterade tonfiskbollar
Jag kanske skulle ha som tradition att blogga om en macka på lördagar. Eller det är nog jobbigt att bestämma,…
Shiro Kunimitsu Petty
Jag vet att det inte var längesedan jag postade ett inlägg om knivar men jag gör det igen ändå. Jag…
Tandoori chicken
Du gör jag så där igen - skriver rubriken på engelska. Troligtvis för att verka tuff men misslyckas så klart…
Konosuke Nakiri white#2
Hemmakockande är som alla vet en materialsport, dyrare än både hockey och golf om man vill det. Man ska sitta…
Julsnaps
När våren äntligen är här så börjar den här idioten tänka på julsnaps. Ja så är det. Ska den vara…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Kräftor
När ungarna hade somnat igår så satt jag och Emma på balkongen och åt upp frysens näst sista låda med…
Nässelrisotto
Jag lovade att det skulle dröja ett tag innan det blev risotto igen. Det var tydligen en lögn. Den här…