”Hotter than hell”-dipp
Ja alltså det är inte min idé på namn det här. Det är så den heter i min eminenta Texmex-kokbok…
Quesadillas med älg-, fläsk och spenatchili
Min plan var att sluta tjata om texmex i bloggen för ibland känns det som att jag inte skriver om…
Sparrisrisotto med prosciutto
När en matlagningsteknik lärts in så är det viktigt att öva på den så att den sätter sig i ryggmärgen.…
Sjömansbiff på älg
Jag har inte glömt bloggen, jag lovar. Det är otroligt mycket nu med jobbet och hemma med ungarna och på…
Hemgjorda tortillachips med kronärtskocksdipp
Det här är det ultimata fredagssnackset när ungarna gått och lagt sig och man äntligen kan se På Spåret (alltid…
Fuchsia Dunlop
Igår var jag på ett matevent på Restaurangakademien i Stockholm. Det var ett seminarium/workshop/föreläsning med Fuchsia Dunlop, den internationellt kände…
Texmex-lördag
Jag fick min tortillapress och -värmare i fredags så det var bara tvunget att bli texmex igår. I vanlig ordning…