Ostfondue
Igår käkade vi 80-talsklassikern ostfondue med inte så klassiska tillbehör. Det mest klassiska är ju bröd som man doppar i…
Tjocka revben i smokern
Den här bloggposten handlar nog nästan minst om det titeln antyder och istället om en sabla massa andra grejer, bland…
Grillad kinesiskt kryddad karré
Hej. Nu är jag som utlovats tillbaks på bloggen igen. Förra veckan var min hittills jobbigaste vecka någonsin (tror jag).…
Omelett med ostasiatisk känsla
Återigen en nästintill vegetarisk rätt. Vad händer med Anders egentligen? (mer …)
Cochinita Pibil
Det här är nog den första mexikanska maten som jag bloggar om. Vissa påstår att det är ursprunget till pulled…
Pastasås med lammkött
Jag lovade i helgen att jag skulle återkomma med tips på vad man kan göra på resterna av sin fina…
Niu rou gan – kinesiskt torkat kött
Lite slarvigt skulle man kunna beskriva det här som kinesisk beef jerky, men det är egentligen fel. (mer …)
Att bygga en kallrök
Det känns som att det börjar bli lite i ropet att bygga sig en egen rök. Jag är långtifrån någon…