Shiro Kunimitsu Petty
Jag vet att det inte var längesedan jag postade ett inlägg om knivar men jag gör det igen ändå. Jag…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…
Gumbo – en gång till
Det blir andra gången jag bloggar om den här rätten, men jag har gjort ändringar i receptet. Kanske inte jättestora…
Salsa verde
En salsa på bland annat tomatillos och chili. Den här går så klart att köpa färdig men det är mycket…
Syrlig vietnamesisk fläsksoppa
Nu kommer fortsättningen på posten på Banh Mi och här tar jag tillvara allt fläsk som blev över när jag…
Porchetta med massor av oregano
Jag glömmer nästan oregano emellanåt. Jag använder den i torkad form i mycket texmex men som färsk och hårt doserad…
Perfekta majstortillas
Det här är en nördpost. Jag kan inte låta bli att släppa ifrån mig dem då och då. Grejen är…