Rådjurssadel sous vide
Vi klämmer in ett till rådjursrecept. Här har jag lagat rådjurssadeln sous vide och sedan skurit ut köttet och stekt…
Porchetta med massor av smaker
Porchetta är samlingsnamnet för italienska fläskstekar och kan ha allehanda former och sammansättningar. Det jag mest förknippar med ordet är…
Projekt: Julskinka #3 Lägesrapport
Men skinkan då, hur går det med den? undrar ni säkerligen. Jo tack, det går riktigt bra. Jag lade ju…
Kycklingbuljong
Här kommer ett litet snabbrecept på en enkel kycklingbuljong som inte heller förutsätter att man har nyligen har käkat hel…
Slipstenar
Här kommer ytterligare en knivrelaterad post. De som följer bloggen vet att jag är väldigt intresserad av köksknivar och anser…
Lax med vitvinssås
I lördags gjorde jag en rödvinssås som nog var den bästa jag någonsin gjort. Att göra rödvinssås är så klart…
Torparpytt
Att göra allt på grillen verkar vara ett egenvärde för många. Jag känner att jag drar åt det hållet jag…
Risotto med pumpa och karljohan
Det är dags för en vegetarisk festlig rätt, fan ska veta att de inte är så enkla att hitta. (mer…