Sidfläsk med dillmajonäs, äppelkål och potatiskroketter med ost
Jag är så otroligt sugen på att laga mat nu - jobbig mat som är tidskrävande och spännande och kräver…
Kokboksrecension – The Food Traveler
Jag har tänkt rätt länge att jag ska skriva lite kokboksrecensioner i bloggen då jag i det närmaste är besatt…
Käket till Super Bowl
Jag är sen, det inser jag. De flesta av er som tänker avnjuta Super Bowl i natt har säkert redan…
Bang bang ji si
Det är så klart fantastiskt med en rätt som heter bang bang och smaken på den här kycklingsalladen från Sichuan…
En kycklingvariant av gulasch
I förrgår, i min post om gumbo, så skrev jag om skillnader mellan gulasch och pörkölt. Jag uttalade mig ganska…
Chili- och ostfyllda köttfärsbollar lindade med bacon
Vi var lite sugna på någon chiliinnehållande rätt på söndagkvällen så det fick bli lite att jag tog vad som…
Panerad och stekt torskrygg med remoulade
Lördagens huvudrätt bestod av MSC-märkt torskrygg som jag panerade. Till det käkade vi lite ugnsstekt potatis och en amerikansk remoulade.…
Kallrökt oxfilé
Inför semestern kan det vara kul att ha något litet matlagningsprojekt. Att kallröka oxfilé är både enkelt och ger ett…