Tunna BBQ-ribs
Jag har sagt det förr och jag kommer säkerligen säga det igen - det här är tamefan de bästa revbenen…
Helstekt rimmat fläsk med potatis- och bönkaka och pepparrotslingon
Okej det var ju en lite osmidig rubrik men det är precis vad det är vi har ätit. Det var…
Tre smårätter
Det är rätt jobbigt nu. Lillungen får öroninflammation på öroninflammation och nattsömnen blir så klart väldigt lidande för alla. Det…
Örtig kycklingrulle med prästostpotatis och dragonsås
Vi tänkte käka det här på lördagen men efter att hela familjen hade fastnat i bilen i snöhelvetet på E4:an…
Skärbrädetips
Nu har jag fått den beställda skärbrädan från Asbjörns Bildhuggeri. 689 + frakt fick jag betala för en skärbräda av…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Oxfilé sous vide
Det i särklass bästa sättet att laga oxfilé på och det var också tekniken som valdes för nyårsmiddagen. Jag har…
Kokboksrecension – Bombay Takeaway
Det är inte någon regelrätt kokbok det här på något sätt, snarare en reportagebok med fokus på mat. (mer …)