Hamburgare sous vide
Det här kan mycket väl vara de bästa hamburgarna jag någonsin gjort. Visst, det finns förbättringar som går att göra…
Asiatisk omelett
Det är mycket asiatiskt nu men så kan det ju bli när man väl har grejerna hemma. Igår ville jag…
Brisket – oxbringa i smokern
Brisket är kort och gott amerikanska för oxbringa, men används även som benämning på en speciell rätt med samma styckdel.…
Grön ärtsoppa
Jag tänkte brassa på med lite vardagsrätter den här veckan. Vi äter ju såklart sånt men jag brukar som bekant…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Min bästa chili just nu – Black Metal Chili
Jag lovade så sent som för några dagar sedan att det skulle dröja ett tag till nästa texmex/amerikanska recept. Det…
Fönsterodling
Det räcker med vinter nu. Egentligen har det räckt med vinter i ett par månader men jag riktigt less nu…