Skärbrädor
Det är dags för en alldeles för lång nördpost igen som har legat och mognat i mig under flera månader.…
Tjocka revben i smokern
Den här bloggposten handlar nog nästan minst om det titeln antyder och istället om en sabla massa andra grejer, bland…
Kotlett lagad sous vide med bön- och svampfräs och persiljesås
Efter en ekonomiskt vidlyftig sommar så är det åtdragen svångrem som gäller. Så gott det går i alla fall. Jag…
Sashimi på röding
Här kommer en liten enkel förrätt som kombinerar nordiskt med asiatiskt och som man drar ihop på några minuter. (mer…
Bandy och indisk kikärtsgryta
Jag har lite skrivklåda så jag måste dra ur mig något till bloggen. Man kan tycka att jag kunde ha…
Älgpaté
Nu jävlar är det hög tid att börja skriva om julmat. Först ut är en paté som är alldeles prima…
Min amerikanska chili
Inom texmex-svängen är chili på något sätt basen till allt. Att kunna göra en bra chili är lite som att…
Nudelsoppa med lax
Igår ville jag göra någon japansk mat och jag grävde lite på nätet för att hitta recept. Jag fastnade för…