En varning och saxslipning
Den främsta anledningen till att det inte blivit något matbloggat i helgen är att jag fick i mig gluten förra…
Macka med försiktigt grillad karré
Egentligen är den här bloggposten bara ett sätt att presentera ett trevligt sätt att laga karré på och mackan ska…
Heta gratinerade musslor
En liten rackare som vi satte i oss idag när ungarna åt middag. Vi brukar äta förrätt samtidigt som Kerstin…
Tacos med kallrökt lax
Det här kan mycket väl vara den perfekta fusionen mellan nordiskt, texmex och asiatiskt. Smakerna passar så sjukt bra ihop.…
Konosuke Nakiri white#2
Hemmakockande är som alla vet en materialsport, dyrare än både hockey och golf om man vill det. Man ska sitta…
Beef jerky
Det här får bli en snabbpost eftersom beef jerky är så himla enkelt att laga. Inte lika lätt förr pladder-Anders…
Min bästa köttfärssås
Jag tänker inte skriva att det här är en bolognese, för det kan folk invända emot. Att det är en…
Reprissida – Vetenskap och mat
Den här veckan är hektisk och jag tvivlar på att jag kommer laga så mycket mat som är värd att…