General Tso’s Chicken
Friterad kyckling med sötsur sås kanske luktar lite billig kinakrog men låt er inte luras, det går att trassla till…
Kinesisk kockkniv/kökskniv/klyvare
Det var ett bra tag sedan jag skrev något om knivar så det är hög tid att presentera en ny…
Pizza med spenatpesto, soltorkade tomater, gorgonzola och päron
Det här blir en liten snabbpost. Vi åt med ungarna ikväll, vilket är jäkligt ovanligt en lördag, och tar själva…
Shiro Kunimitsu Petty
Jag vet att det inte var längesedan jag postade ett inlägg om knivar men jag gör det igen ändå. Jag…
Nachos med slaktarbiff
Här har vi en rätt omständig rätt som verkligen ger lön för mödan. ...eller så förbannat omständigt är det inte…
Bricklayer steak
Direkt och glödhett grillad entrecote på argentinskt sätt. Det här är nog det bästa grillade jag ätit i år. (mer…
Quesadillas med älg-, fläsk och spenatchili
Min plan var att sluta tjata om texmex i bloggen för ibland känns det som att jag inte skriver om…
Reprissida – Vetenskap och mat
Den här veckan är hektisk och jag tvivlar på att jag kommer laga så mycket mat som är värd att…