Skärbrädor
Det är dags för en alldeles för lång nördpost igen som har legat och mognat i mig under flera månader.…
Hamburgare och tryffel
Jag kom över en liten färsk tryffel igår och hade lite svårt att veta vad jag skulle laga med den.…
General Tso’s Chicken
Friterad kyckling med sötsur sås kanske luktar lite billig kinakrog men låt er inte luras, det går att trassla till…
Glutenfria pastasubstitut Del 1 – King Soba Organic rice & wakame noodles
Det här är ett ämne som jag har glömt att dokumentera. Jag vet inte om det är av vikt för…
Sichuankyckling
Sichuan, szechuan, sechuan eller hur fan skrivs det? Jag är ärligt talat inte säker men provinsen ifråga skrivs Sichuan på…
Po’boy sandwich med friterade tonfiskbollar
Jag kanske skulle ha som tradition att blogga om en macka på lördagar. Eller det är nog jobbigt att bestämma,…
Fyra lyxiga råvaror
Det finns få saker som är så njutbara som att köpa riktigt lyxig mat. Att få strosa runt med sin…
Empanadas med syrlig tonfisk
Ju mer jag är och nosar på den argentinska maten, ju mer gillar jag den. Idag blir det argentinsk street…