Fyra lyxiga råvaror
Det finns få saker som är så njutbara som att köpa riktigt lyxig mat. Att få strosa runt med sin…
Nyårsmiddag – fläsk, äpple och getost
Här kommer ett ganska tidigt nyårstips. Det kommer fler i veckan men det här publicerades i tidningen jag skriver för…
En varning och saxslipning
Den främsta anledningen till att det inte blivit något matbloggat i helgen är att jag fick i mig gluten förra…
Quesadillas med älg-, fläsk och spenatchili
Min plan var att sluta tjata om texmex i bloggen för ibland känns det som att jag inte skriver om…
Tjocka revben med helstekt blomkål
Det här var vår söndagsmiddag men jag har inte hunnit blogga om den än. Det handlade egentligen om att jag…
Santokukniv i kolstål
Det är ett tag sedan jag köpte den här kniven, men jag har inte hunnit blogga om den. Det är…
Buffalo chicken fries
Lite töntigt receptnamn på min blogg igen men det får ni fan ha överseende med. När ni testat är ni…
Heta kycklingvingar med coleslaw
Det här är kanske inte det nyttigaste man kan äta men det kan mycket väl kandidera till topplistan över de…