Yakiniku – japanskt grillat kött
Det här är bland det svåraste som finns när det kommer till köttillagning i köket. Vad menar han, undrar ni?…
Sous vide – en bloggserie
Det har länge legat och gnagit i mig att jag inte har någon ordentlig och djuplodande bloggpost om "sous vide"-teknik…
Tacos på pulled pork
Jag hade rätt mycket rester från min pulled pork kvar och den blir faktiskt nästan bättre ju längre den står…
Beska droppar – hemgjord snaps
Det finns ett flertal sätt att få ett betyg på människorna i sin omgivning men inget så effektivt som att…
Kycklingtorn med örtsås och tre sorters lök
Det har varit en jäkla vecka. Massor att göra på jobbet och ungar som sover dåligt på grund av sjukdom.…
Syrlig vietnamesisk fläsksoppa
Nu kommer fortsättningen på posten på Banh Mi och här tar jag tillvara allt fläsk som blev över när jag…
Kokboksrecension – Det godaste jag vet
Den svenska smakgurun hjälper oss i en mångordig bok att kombinera smaker. (mer …)
Fläskfilérulle fylld med kantareller och getost
Jag gillar rullar. Så till den milda grad att det börjar bli lite löjligt, det inser jag. Jag tycker det…