Santokukniv i kolstål
Det är ett tag sedan jag köpte den här kniven, men jag har inte hunnit blogga om den. Det är…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Sichuankyckling
Sichuan, szechuan, sechuan eller hur fan skrivs det? Jag är ärligt talat inte säker men provinsen ifråga skrivs Sichuan på…
Tjocka revben med helstekt blomkål
Det här var vår söndagsmiddag men jag har inte hunnit blogga om den än. Det handlade egentligen om att jag…
”Hotter than hell”-dipp
Ja alltså det är inte min idé på namn det här. Det är så den heter i min eminenta Texmex-kokbok…
Fantastisk korv med tryffelpotatismos
Det är så jävla skönt att skita i att det är måndag och laga mat som vore det tamefan nyårsafton.…
Baconsnacks med jalapeno
Det har gått lite på halvfart den senaste tiden på bloggen på grund av sjukdom. Läget borde snart vara skapligt…
Fläskkorv till jul
Jag ska berätta en hemlighet. Jag blir ofta på otroligt dåligt humör av att laga mat. Det kan säkert tyckas…