Tunna BBQ-ribs
Jag har sagt det förr och jag kommer säkerligen säga det igen - det här är tamefan de bästa revbenen…
Lammytterfilé med råraka, svampsmör och syltad sparris
Det har varit lite småtyst och med mina mått lite dåligt med matbloggande senaste veckan, mest beroende på maginfluensaelände, men…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Hamburgare sous vide
Det här kan mycket väl vara de bästa hamburgarna jag någonsin gjort. Visst, det finns förbättringar som går att göra…
Nyårstips
Jag har haft ett förslag på nyårsmat med på bloggen redan men jag tänkte att jag skulle samla ihop lite…
Ketchup på trattkantareller
Jag har tidigare skrivit om svampketchup men nu har jag gjort små små ändringar i receptet och dessutom tagit ner…
Kinesiska glutenfria dumplings
Igår pillade vi med dumplings. Det är lika bra att jag är ärlig här och erkänner att det är min…