Fantastisk kotlett och en annorlunda coleslaw

De som följer min blogg kan nog tro att vi äter väldigt väldigt mycket kött i vår familj. Ni ser…

Bara Riktigt Mat

En matblogg om väldigt grundlig matlagning. I bloggen kan man hitta lite allt möjligt men det har ändå blivit så att fokus ligger på amerikansk och asiatisk mat. Jag ogillar genvägar och har sällan något intresse av att blogga om snabblagad vardagsmat.

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.

Baconsnacks med jalapeno

Det har gått lite på halvfart den senaste tiden på bloggen på grund av sjukdom. Läget borde snart vara skapligt…

Pork tenderloin sandwich

I USA pratar man om ett antal klassiska mackor och de är väl runt 20-30 stycken lite beroende på hur…

Kinesiska glutenfria dumplings

Igår pillade vi med dumplings. Det är lika bra att jag är ärlig här och erkänner att det är min…

Beef jerky

Det här får bli en snabbpost eftersom beef jerky är så himla enkelt att laga. Inte lika lätt förr pladder-Anders…

En nyinköpt molcajete

En molcajete är en slags mexikansk mortel som används för att göra salsor. Jag har precis fått hem min fast…

En spark i röven på morgonen

Min söndag fick inledas med en rejäl spark i bakpartiet, en frukost med lite för mycket av min lite för…

Kräftor

När ungarna hade somnat igår så satt jag och Emma på balkongen och åt upp frysens näst sista låda med…

Boeuf Bourguignon

Maten som är omöjlig att stava till och nästan ännu värre att uttala. Jag tycker nog egentligen att vi ska…