Tunna BBQ-ribs
Jag har sagt det förr och jag kommer säkerligen säga det igen - det här är tamefan de bästa revbenen…
Gumbo – en gång till
Det blir andra gången jag bloggar om den här rätten, men jag har gjort ändringar i receptet. Kanske inte jättestora…
Småpizzor med killingkött
Killing hör inte till köttvanligheterna och när man äntligen får tag på det så hamnar det självklar på nyårsmenyn. (mer…
Hamburgare och tryffel
Jag kom över en liten färsk tryffel igår och hade lite svårt att veta vad jag skulle laga med den.…
Revben och svampnudlar med känsla av Vietnam
Jag fortsätter på den vietnamesiska temat när jag ändå har en massa råvaror hemma på det temat. (mer …)
Projekt: Julskinka #2 Rimma skinka
Idag har jag varit och hämtat min lilla grisstjärt. Det är i princip en fjärdedels grisstjärt och den väger 6…
Hemgjord sriracha
Det här är strikt sett ingen sriracha, det kan vi konstatera direkt. Men den är förbannat god. (mer …)