En veckas tystnad
Nu har det varit tyst från mig i snart en vecka och det beror mest på att jag inte har…
Räkmacka med currymajonäs
En överdådig macka med en rätt så otrolig currymajonäs. Precis det här kan vara vad din själ behöver. (mer …)
Enchilada suiza burning butt style
När jag var i Boston för en massa år sedan så käkade jag en Burning Butt Sandwich. Namnet syftade på…
Revben och svampnudlar med känsla av Vietnam
Jag fortsätter på den vietnamesiska temat när jag ändå har en massa råvaror hemma på det temat. (mer …)
Slipstenar
Här kommer ytterligare en knivrelaterad post. De som följer bloggen vet att jag är väldigt intresserad av köksknivar och anser…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Sichuankyckling
Sichuan, szechuan, sechuan eller hur fan skrivs det? Jag är ärligt talat inte säker men provinsen ifråga skrivs Sichuan på…
Överdriven omelett
Förlåt. Det här är över gränsen. En omelett fylld med chili cheese fries. (mer …)