Tacos på pulled pork
Jag hade rätt mycket rester från min pulled pork kvar och den blir faktiskt nästan bättre ju längre den står…
Varmrökt lax – och en enkel laxrätt
Det här blir lite av en no-brainer - alla med en rök har väl varmrökt lax? (mer …)
Bricklayer steak
Direkt och glödhett grillad entrecote på argentinskt sätt. Det här är nog det bästa grillade jag ätit i år. (mer…
Niu rou gan – kinesiskt torkat kött
Lite slarvigt skulle man kunna beskriva det här som kinesisk beef jerky, men det är egentligen fel. (mer …)
Helstekt kyckling med lite asiatisk känsla
Nu får det vara nog med diagram och tok. Igår hade jag tänkt laga oxbringa med pepparrot och hela faderullan…
Strömming med potatis
Det här är sjukt mycket mer än strömming med potatis men Jante högg in där och berättade för mig att…
Kokboksrecension – Mackor
Min kokboksförfattarfavorit har släppt en ny bok. Jag fick den i förrgår och har redan hunnit lusläsa den i sin…
Louisianakräftor och John Fogerty
Nu när vi har käkat oss mätta på svenska kräftor men ändå har kräftor kvar så finns det ett bra…