Surt fläsk med coleslaw på rotselleri och tryffel
För ett tag sedan lovade jag att återkomma med ytterligare ett tryffelinnehållande recept. Nu är det dags. (mer …)
Perfekt smältande ost
Den här bloggposten behandlar mer om ett litet kemiprojekt än ett recept som jag ser det. Det handlar om att…
Bricklayer steak
Direkt och glödhett grillad entrecote på argentinskt sätt. Det här är nog det bästa grillade jag ätit i år. (mer…
2 x vietnamesisk nudelsallad
Kanske sitter ni på lite rester efter påsken? Lite gravad lax och ägg? Det passar fantastiskt bra i en vietnamesisk…
Kallrökt rådjursfilé
Det är ingen stor hemlighet att jag gillar rökt kött och här kommer ett litet roligt sätt att ta tillvara…
Italiensk-amerikansk kalvschnitzel
Det här receptet är nästan rakt av norpat från Jamie Olivers amerikanska kokbok Jamies Amerika. Några småändringar har jag gjort,…
Yakiniku – japanskt grillat kött
Det här är bland det svåraste som finns när det kommer till köttillagning i köket. Vad menar han, undrar ni?…