Fläsklägg på grillen
Det går alldeles utmärkt att grilla fläsklägg men man måste ha gott om tid för det är inget snabbgrillat kött.…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Jalapenosnacks
Jag lovade ett recept på snacks också till Super Bowl och här kommer det. Det här kan mycket väl vara…
Rostbiff sous vide och vad man gör med den
Rostbiff sous vide, kan det vara något det? Ja verkligen, bästa rostbiffen någonsin faktiskt. Sen några ord om vad man…
Bauru – brasiliansk rostbiffmacka och en god sallad
I Brasilien pågår fotbolls-VM, och det måste så klart uppmärksammas på något vis. (mer …)
Omelett med ostasiatisk känsla
Återigen en nästintill vegetarisk rätt. Vad händer med Anders egentligen? (mer …)
Att bygga en kallrök
Det känns som att det börjar bli lite i ropet att bygga sig en egen rök. Jag är långtifrån någon…
Italiensk lammstek
Idag blir det långsam matlagning. Den här fantastiskt goda rätten lagas i ugn i sex-sju timmar men sköter sig själv…