Fläskfilérulle fylld med kantareller och getost
Jag gillar rullar. Så till den milda grad att det börjar bli lite löjligt, det inser jag. Jag tycker det…
Räkcocktail med nordafrikansk känsla
Vi hade det här som en snabb förrätt på söndagen och jag tycker att det blev lyckat. Det är roligt…
Skärbrädetips
Nu har jag fått den beställda skärbrädan från Asbjörns Bildhuggeri. 689 + frakt fick jag betala för en skärbräda av…
Restmex samt en vitlökssås
Det här är ett alldeles utmärkt sätt att göra något gott av den överblivna skinkan (mer …)
Ost- och skinksallad på texmexsätt
Jag räknar kallt med att ni fortfarande har skinka kvar, även efter den goda mackan. Här kommer nästa tips på…
Argentinsk grillning
Har ni inte plockat fram grillarna än så borde ni egentligen skämmas. Här kommer ett litet tips från nötköttets förlovade…
Kycklingrulle med buffelmozzarella
Min första plan var att göra Chicken Kiev men ett mycket trevligt inköp från Ängsholmens Gårdsmejeri gjorde att jag ändrade…
Flankstek sous vide och pad thai
Min bästa sous vide-session på jävligt länge och serverat på det här sättet blev det en riktigt suverän rätt. (mer…