Flankstek sous vide och pad thai
Min bästa sous vide-session på jävligt länge och serverat på det här sättet blev det en riktigt suverän rätt. (mer…
Hur gick det sen – Kolstålsstekpanna
Nu inleder jag en ny bloggserie om en jävligt relevant grej - Hur gick det sen med fylleinköpen? (mer …)
Sichuankyckling
Sichuan, szechuan, sechuan eller hur fan skrivs det? Jag är ärligt talat inte säker men provinsen ifråga skrivs Sichuan på…
Buffalo chicken fries
Lite töntigt receptnamn på min blogg igen men det får ni fan ha överseende med. När ni testat är ni…
Vegetarisk pizza med paprikasås
För inte så längesedan så skrev jag en kort recension av en bakbok för glutenfritt bröd och hyllade där pizzadegen…
Kinesiskt kryddad karré på grillen
Till helgen kanske det kan vara trevligt att grilla lite karré. Här kommer ett väldigt trevligt recept på kinesiskt kryddad…
Hamburgare med ägg och bacon
Det var dags för hamburgare igen. Jag tror inte det är någon vits att skriva ner receptet för det är…
Kokboksrecension – Det godaste jag vet
Den svenska smakgurun hjälper oss i en mångordig bok att kombinera smaker. (mer …)