Laxtartar med dillolja och äggula
I lördags åts det en hel del bra mat tillsammans med två kompisar. Alla grejerna kommer upp i sinom tid…
Nötgryta från Sichuan
Här kommer en uppdaterad variant av ett recept jag har haft med förr. Mitt hemmasortiment av kinesiska råvaror gör att…
Kinesiskt risvin – Vad är det som gäller?
En av de vanligaste frågorna jag får via mail eller meddelanden till Bara riktig mats Facebooksida är: "Hur får jag…
Heta kycklingvingar med coleslaw
Det här är kanske inte det nyttigaste man kan äta men det kan mycket väl kandidera till topplistan över de…
Boeuf Bourguignon
Maten som är omöjlig att stava till och nästan ännu värre att uttala. Jag tycker nog egentligen att vi ska…
Mina bästa köttbullar
Det är dags för lite husmanskost i bloggen känner jag och vad passar då inte bättre än köttbullar? Det är…
Glutenfria pastasubstitut Del 1 – King Soba Organic rice & wakame noodles
Det här är ett ämne som jag har glömt att dokumentera. Jag vet inte om det är av vikt för…
Puffy tacos
En av de senaste trenderna i USA's tacovärld är att göra tacos med lite puffade tacoskal. Självklart hakar jag på.…