Macka med grillad rumpstek och manchegomajonnäs
En av mina absoluta favoriter bland styckdetaljerna hos nöt är rumpsteken. Bra pris, bra smak och att den är lite…
Hur gick det sen – Molcajete
I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.…
Konosuke Nakiri white#2
Hemmakockande är som alla vet en materialsport, dyrare än både hockey och golf om man vill det. Man ska sitta…
Rotmos och fläsklägg
Nyårsafton och jag bloggar om fläsklägg. Knäppt. Vi åt det här igår och det är inget jag anser vara nyårsmat…
Kokboksrecension – Bombay Takeaway
Det är inte någon regelrätt kokbok det här på något sätt, snarare en reportagebok med fokus på mat. (mer …)
Reprissida – Vetenskap och mat
Den här veckan är hektisk och jag tvivlar på att jag kommer laga så mycket mat som är värd att…
Sous vide – teori
Min serie om sous vide har legat lite på is på grund av sommar och grillmani men nu är det…
Helstekt rimmad kyckling
Det ser ut som vilken helstekt kyckling som helst, men skenet bedrar. Det är en helt fantastisk kyckling och jag…