Marockansk lammgryta
Vi hade besök igår och jag ville göra en rätt som det inte var så mycket jobb med alldeles innan…
En kycklingvariant av gulasch
I förrgår, i min post om gumbo, så skrev jag om skillnader mellan gulasch och pörkölt. Jag uttalade mig ganska…
Kotlett lagad sous vide med bön- och svampfräs och persiljesås
Efter en ekonomiskt vidlyftig sommar så är det åtdragen svångrem som gäller. Så gott det går i alla fall. Jag…
Helstekt rimmat fläsk med potatis- och bönkaka och pepparrotslingon
Okej det var ju en lite osmidig rubrik men det är precis vad det är vi har ätit. Det var…
Korv igen
Det har blivit dåligt med postande sista tiden. Jag har en forskningsanslagsansökan som ska vara inne idag så man kan…
Hamburgare sous vide
Det här kan mycket väl vara de bästa hamburgarna jag någonsin gjort. Visst, det finns förbättringar som går att göra…
Tortillachips med heta räkor
En liten minipost med en snabblagad rätt vi käkade igår. Vi var sugna på något riktigt hett. (mer …)
Lite småsaker och något om Facebook
Jag tänkte det kan vara dags för en liten summering av tiden som gått med bloggen. Jag har nu haft…