Brisket – oxbringa i smokern
Brisket är kort och gott amerikanska för oxbringa, men används även som benämning på en speciell rätt med samma styckdel.…
Mac ’n’ cheese-bakelser med skogssvamp
Här kommer ett snabbt men vällagat tips till fredagkvällen. (mer …)
Fläskkotlett sous vide och en macka
Här kommer en liten söndagspost på gårdagens goda macka. (mer …)
Friterat fläsk med sötsur sås
Det kommer knappast som en överaskning för er som följer min blogg att jag är helt insnöad på östasiatisk mat.…
Porchetta med massor av oregano
Jag glömmer nästan oregano emellanåt. Jag använder den i torkad form i mycket texmex men som färsk och hårt doserad…
Hummermackor med pommes frites
Hummer är en alldeles för dyr matvara, det är jag den förste att skriva under på. Trots detta så köper…
Råbiff som biter tillbaks
Ibland blir min längtan efter rått kött för stort och då måste jag bara laga råbiff. Den här gången är…
Cochinita Pibil
Det här är nog den första mexikanska maten som jag bloggar om. Vissa påstår att det är ursprunget till pulled…