Natriumcitrat och citronsyra
Det här får bli en bloggpost utan bilder men jag har fått en fråga på min post om perfekt smältande…
Kallrökt kyckling
Det blir en liten snabbpost idag också. Jag kallrökte ett par kycklingar i helgen men jag tog tyvärr inga bilder…
Moritaka sujihiki
En sujihiki är en japansk trancherkniv och tillsammans med en knivsort som heter yanagiba den vanligaste kniven du ser i…
Nachos med slaktarbiff
Här har vi en rätt omständig rätt som verkligen ger lön för mödan. ...eller så förbannat omständigt är det inte…
Julsnaps
När våren äntligen är här så börjar den här idioten tänka på julsnaps. Ja så är det. Ska den vara…
Inlagd jalapeno
Jag har förstått att många är intresserade av att lägga in jalapeno så här kommer en post om det. De…
Suveräna fläsklägg i en blandasiatisk stil
Det är lite irriterande att klumpa ihop matstilar i så stora geografiska områden som "asiatisk" mat. Det är en stor…