Glutenfria kroppkakor
Först av allt ska det sägas att det inte är jag som har lagat det här, utan det är min…
Tunna BBQ-ribs
Jag har sagt det förr och jag kommer säkerligen säga det igen - det här är tamefan de bästa revbenen…
En nyinköpt molcajete
En molcajete är en slags mexikansk mortel som används för att göra salsor. Jag har precis fått hem min fast…
Räkcocktail med nordafrikansk känsla
Vi hade det här som en snabb förrätt på söndagen och jag tycker att det blev lyckat. Det är roligt…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Italienskt långkokt högrev på bröd
Söndagar är långkoksdagar och igår ville jag testa något nytt. Det är ett recept som jag sneglat på ett tag…
Kycklingtorn med örtsås och tre sorters lök
Det har varit en jäkla vecka. Massor att göra på jobbet och ungar som sover dåligt på grund av sjukdom.…
Rimmat kycklingbröst tillagat sous vide
Det här är vad vi käkade till risotton i fredags. Sous vide-lagad mat är rätt så lagom mat till risotto…