En spark i röven på morgonen
Min söndag fick inledas med en rejäl spark i bakpartiet, en frukost med lite för mycket av min lite för…
Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…
Halstrad tonfisk med kall och kryddig gurksoppa
Jag hatar den här tiden på året och det finns verkligen inte någon aspekt av november som jag tycker om.…
Asiatiska rispapperknyten, jordnötsås och teriyakibiff
Det här är egentligen en oenhetlig blandning men jag tycker ändå att det är gott. Den här typen av knyten…
Fuchsia Dunlop
Igår var jag på ett matevent på Restaurangakademien i Stockholm. Det var ett seminarium/workshop/föreläsning med Fuchsia Dunlop, den internationellt kände…
Hur gick det sen – Molcajete
I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.…
Mina bästa köttbullar
Det är dags för lite husmanskost i bloggen känner jag och vad passar då inte bättre än köttbullar? Det är…
Rökt mat – en sammanfattning
Idag tänkte jag sammanfatta det jag tidigare skrivit om rökning. (mer …)