Vinn en Kashima ONYX 24 cm kockkniv
Nu har ni chansen att vinna en riktigt bra kockkniv. I samarbete med de utmärkta knivhandlarna Cleancut.se tävlar jag ut…
Midsommar – Godaste revbenen med vit potatissallad
Jag tänkte vara ute i god tid före midsommar och presentera mina bästa revbensspjäll. (mer …)
Grytstek med smak av Mexiko
Grytstek känns lite bortglömt, men har man en bra gryta med tjockt gods så är det definitivt något man ska…
Philly cheese steak
Det är dags för en macka igen och nu tar jag mig an Philadelphias signaturmacka. (mer …)
Suveräna fläsklägg i en blandasiatisk stil
Det är lite irriterande att klumpa ihop matstilar i så stora geografiska områden som "asiatisk" mat. Det är en stor…
9 x nudlar
Det var längesedan jag gjorde en sammanfattande post på något speciellt tema. Här kommer lite nudelbabbel. (mer …)
Blackened fish
Det här är ingen mat för klenisar, fisken blir både stark och faktiskt lite besk. Dock tycker jag att det…
Flankstek sous vide och pad thai
Min bästa sous vide-session på jävligt länge och serverat på det här sättet blev det en riktigt suverän rätt. (mer…