Råbiff
Jag har lagat råbiff förr, men det var ett tag sedan så jag drog ihop det igår igen. Bilden var…
Ostfondue
Igår käkade vi 80-talsklassikern ostfondue med inte så klassiska tillbehör. Det mest klassiska är ju bröd som man doppar i…
Moritaka kockkniv
Efter mitt förra knivinlägg där jag, utan att egentligen ha någon egentlig aning, småhyllade knivsidan slipstenar.se så bestämde jag mig…
Shiro Kunimitsu Petty
Jag vet att det inte var längesedan jag postade ett inlägg om knivar men jag gör det igen ändå. Jag…
Buffalo wings på grillen
Det här mina vänner, kan mycket väl vara det godaste som passerat min grill det senaste året. (mer …)
Julsnaps
När våren äntligen är här så börjar den här idioten tänka på julsnaps. Ja så är det. Ska den vara…
Kokboksrecension – Nytt bröd
Att vara glutenintolerant är oerhört begränsande för en medelålders matnörd. I synnerhet för en som i 35-årsåldern får diagnosen och…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…