Bara riktig mat flyttar

Min blogg flyttar till Taffel.se. Det mesta kommer vara sig likt förutom design och adress.

Anledningen till flytten är så klart att jag hoppas att lite strålglans från de lysande matskribenterna på Taffel ska träffa mig. Mina absoluta favoriter bland landets matskribenter skriver där och om jag får chansen att synas i deras närvaro så måste jag givetvis ta den chansen.

Det är dessutom förbannat kul med lite nytändning. Jag hoppas att ni vill följa med dit. Jag lovar att svära, fylleshoppa och fortsätta utmana mig själv. Det senare kommer definitivt att ske då jag nu känner att jag måste skärpa till mig lite i det fina sällskapet. Jag har massor av recept färdiglagade, färdigfotade och nästintill färdigskrivna så räkana med en hel del publicering i framtiden från min sida.

Den här bloggen kommer ligga kvar och kanske publicerar jag även något här om jag inte tycker att det passar på Taffel. Jag kommer säkerligen hänvisa en hel del till den här bloggplatsen i mina recept.

Taffel hittar ni på den här länken och direkt till min blogg på Taffel kommer ni via den här länken. Hoppas ni tycker om det, jag tycker det känns väldigt bra.

 

Senast ändrad - måndag, 28 september 2015 16:48
Anders Johansson

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.