Hur gick det sen - Molcajete
I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.
I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.
Det här blir lite av en no-brainer - alla med en rök har väl varmrökt lax?
Nu inleder jag en ny bloggserie om en jävligt relevant grej - Hur gick det sen med fylleinköpen?
Idag tänkte jag sammanfatta det jag tidigare skrivit om rökning.
Ett snabblagat fredagstips kanske kan vara något.
Nu är det hög tid att ta tag i sous vide-serien igen. Idag pratar vi om uppvärmningsutrustningen.
Jag har köpt en ny kniv. Spärra in mig för fan.
Det var ett bra tag sedan jag skrev något om knivar så det är hög tid att presentera en ny pjäs.
Nu kommer ytterligare en post i min serie om sous vide. Här går jag igenom vad man behöver för packningsutrustning för att laga mat med tekniken.
Nu har jag stekt i kolstål ett par månader och det är dags att avlägga rapport.