Logo
Skriv ut denna sida
Kryddor på nätet

Kryddor på nätet

Jag har länge varit på jakt efter hel spiskummin och jag har fått tips om att gå och leta lite bland kryddorna i orientaliska butiker, men det blir aldrig av. I veckan satt jag istället och surfade på kryddbutiker på nätet och hittade den här.

Kryddorna är avsevärt mycket billigare än i vanliga fysiska butiker men det kostar ju så klart en hel del frakt. Jag kunde inte bara köpa ett par påsar hel spiskummin och betala femtio spänn i frakt så jag bestämde mig för att gå kryddbananas och kolla igenom alla kryddor och köpa det jag ville ha.

Det resulterade i 20 påsar och väldigt många saker som jag tänkt att jag skulle vilja ha men inte hittat, bl a lakritsrot, hela kardemummapungar, libbsticka, ungerskt paprikapulver (har jag visserligen haft innan som var köpt i Ungern, men det är slut nu), sellerisalt, annattofrön (sydamerikansk färgrik krydda), sichuanpeppar och pors (till snaps). Nu återstår det att se hur kvaliteten är, priserna är i alla fall otroligt förmånliga där 50 gram i regel endast kostar en tia.

Nu ska jag bara hitta en plats för det här.

Senast ändrad - tisdag, 22 oktober 2013 11:24
Anders Johansson

Till vardags forskare med inriktning mot nanoteknik/materialkemi/oorganisk kemi. Här skriver jag om mat men tar minsta lilla tillfälle att gå loss på maten med kemi. Bilderna och textalstren här i bloggen är mina och upphovsrättsligt skyddade. Vill du använda en bild så måste du fråga mig först.
copyright bastard reklam 2013-2016