Italien

Italien

Saltimbocca

På onsdagar får jag laga lite godare mat, det har min fru lovat. Resten av veckan är det vardag med raggmunk, ugnspotatis och sån mat. Onsdagarna är en liten fristad mitt i veckan för att muntra upp, och fan ska veta att jag behöver muntras upp nu.

Läs mer ...

Nässelrisotto

Jag lovade att det skulle dröja ett tag innan det blev risotto igen. Det var tydligen en lögn. Den här rätten är helt och hållet inspirerad av Matgeek, som i sin tur länkar till det här receptet hos Pickipicki. Jag använder dock min egen teknik för att göra risotton, vilken så klart inte skijer sig mycket alls från Pickipicki (för jag är ju den sista att lära mig göra risotto).

Läs mer ...

Ryggbiff med tomatsås

Vällagad tomatsås passar otroligt bra till biff och det är kanske t o m det bästa som finns till kött. Det här käkade vi i lördags. Köttet är från US Beef (ja jag vet att det är dumt att köpa kött från USA men det är den enda som är riktigt jämn i kvaliteten av de jag kan få tag på) och till det serverades trippellagade pommes frites och en rejäl tomatsås.

Läs mer ...
Prenumerera på denna RSS-feed