Min bästa tomatsås
Jag har skrivit om tomatsås förr och jag kommer säkert göra det igen.
Jag har skrivit om tomatsås förr och jag kommer säkert göra det igen.
Jag tänker inte skriva att det här är en bolognese, för det kan folk invända emot. Att det är en köttfärssås är däremot odiskutabelt.
Nu gör jag det där igen, åbäkar mig med engelska istället för att använda svenska receptnamn.
Det är dags för en vegetarisk festlig rätt, fan ska veta att de inte är så enkla att hitta.
Jag glömmer nästan oregano emellanåt. Jag använder den i torkad form i mycket texmex men som färsk och hårt doserad missar jag den. Igår kompenserade jag för det.
Det här är en förhållandevis lättlagad pastarätt om man har god tillgång till högkvalitetskorv. Har man inte det så tar det längre tid men det är roligt.
Här kommer en väldigt rustik, enkel men ändå lite fascinerande italiensk rätt på mjölkkokt fläsk.
Jag lovade i helgen att jag skulle återkomma med tips på vad man kan göra på resterna av sin fina lammstek. Här kommer det.
Idag blir det långsam matlagning. Den här fantastiskt goda rätten lagas i ugn i sex-sju timmar men sköter sig själv större delen av tiden.
Min första plan var att göra Chicken Kiev men ett mycket trevligt inköp från Ängsholmens Gårdsmejeri gjorde att jag ändrade mig och istället gjorde en rulle av min fågel.