Argentinsk grillning
Har ni inte plockat fram grillarna än så borde ni egentligen skämmas. Här kommer ett litet tips från nötköttets förlovade land.
Har ni inte plockat fram grillarna än så borde ni egentligen skämmas. Här kommer ett litet tips från nötköttets förlovade land.
En av de senaste trenderna i USA's tacovärld är att göra tacos med lite puffade tacoskal. Självklart hakar jag på.
Jag tänker inte skriva att det här är en bolognese, för det kan folk invända emot. Att det är en köttfärssås är däremot odiskutabelt.
Jag hittade billig nötrulle igår på affären och fick för mig att göra rulle på rulle och att dessutom smaksätta med texmexsmaker.
Det är hög tid för en korvmiddag och idag skriver jag om något som faktiskt både är enkelt och snabbt att laga.
Min bästa sous vide-session på jävligt länge och serverat på det här sättet blev det en riktigt suverän rätt.
Jag har uppdaterat mitt köttbullsrecept lite i år. Det är inte superstora förändringar men nog är receptet lite bättre allt.
En av mina absoluta favoriter bland styckdetaljerna hos nöt är rumpsteken. Bra pris, bra smak och att den är lite seg går att kringgå med lite finurlighet.
Ett snabblagat fredagstips kanske kan vara något.
Det är dags för en macka igen och nu tar jag mig an Philadelphias signaturmacka.