Grillad hel fisk
Regnet vräker ner varenda jävla dag men det ska väl ändå inte få hindra oss från att grilla?
Regnet vräker ner varenda jävla dag men det ska väl ändå inte få hindra oss från att grilla?
Det här blir lite av en no-brainer - alla med en rök har väl varmrökt lax?
Gravad och rökt lax brukar jag skriva om men sällan om stekt. Nu är det dags.
Det här är ingen mat för klenisar, fisken blir både stark och faktiskt lite besk. Dock tycker jag att det passar alldeles ypperligt med övriga smaker.
Kanske sitter ni på lite rester efter påsken? Lite gravad lax och ägg? Det passar fantastiskt bra i en vietnamesisk nudelsallad.
Det här var bland det bästa jag någonsin har lagat. Bra smakkombinationer som ändå utmanar lite.
Den engelska nationalrätten, fast här på abborre.
Nu mina vänner kommer det en fantastisk soppa, New Englands stolthet.
Nu när vi har käkat oss mätta på svenska kräftor men ändå har kräftor kvar så finns det ett bra alternativt: Go cajun!
Jag fortsätter lägga ut recept som jag har med i Hälsingesommar (gratistidning i Hälsinglad). Nu kallrökt lax.