Skärbrädetips
Nu har jag fått den beställda skärbrädan från Asbjörns Bildhuggeri. 689 + frakt fick jag betala för en skärbräda av…
Torskrygg på planka
När jag köpte min nya skärbräda så passade jag på att lägga till några ekplankor för plankstek också. Då jag…
Omelett med ostasiatisk känsla
Återigen en nästintill vegetarisk rätt. Vad händer med Anders egentligen? (mer …)
Sous vide – teori
Min serie om sous vide har legat lite på is på grund av sommar och grillmani men nu är det…
Beef jerky
Det här får bli en snabbpost eftersom beef jerky är så himla enkelt att laga. Inte lika lätt förr pladder-Anders…
En nyinköpt molcajete
En molcajete är en slags mexikansk mortel som används för att göra salsor. Jag har precis fått hem min fast…
En rejäl biff
Gårdagen var en fredag och då kan det vara lite lurigt att hinna med någon vidare matlagning, speciellt om man…