Spädgris och njutning
"Det är omöjligt att leva ett behagligt liv utan att leva klokt, hedervärt och rättfärdigt, och det är omöjligt att…
Fönsterodling
Det räcker med vinter nu. Egentligen har det räckt med vinter i ett par månader men jag riktigt less nu…
Stekt bäcköring med skirat smör, persilja och potatis
Igår fiskade jag bäcköring och fisketuren blev rätt så lyckad. Jag fick med mig nio stycken hem och hade sedan…
Argentinsk grillning
Har ni inte plockat fram grillarna än så borde ni egentligen skämmas. Här kommer ett litet tips från nötköttets förlovade…
Småpizzor med killingkött
Killing hör inte till köttvanligheterna och när man äntligen får tag på det så hamnar det självklar på nyårsmenyn. (mer…
Porchetta med kycklingleverfyllning, frästa bönor, vinägrett och gnocchi
Det här blir ett alltför kort inlägg. Egentligen är det synd men jag hinner inte skriva så mycket. Receptet kommer…
Sparrisrisotto med prosciutto
När en matlagningsteknik lärts in så är det viktigt att öva på den så att den sätter sig i ryggmärgen.…
Bang bang ji si
Det är så klart fantastiskt med en rätt som heter bang bang och smaken på den här kycklingsalladen från Sichuan…