Porchetta med massor av oregano
Jag glömmer nästan oregano emellanåt. Jag använder den i torkad form i mycket texmex men som färsk och hårt doserad…
Heta gratinerade musslor
En liten rackare som vi satte i oss idag när ungarna åt middag. Vi brukar äta förrätt samtidigt som Kerstin…
Risotto med pumpa och karljohan
Det är dags för en vegetarisk festlig rätt, fan ska veta att de inte är så enkla att hitta. (mer…
Mosbricka
När jag var liten var en av årets höjdpunkter sista april. Man fick åka iväg med familjen till nån kase…
Kokboksrecension – Det godaste jag vet
Den svenska smakgurun hjälper oss i en mångordig bok att kombinera smaker. (mer …)
Hamburgare sous vide
Det här kan mycket väl vara de bästa hamburgarna jag någonsin gjort. Visst, det finns förbättringar som går att göra…
Hamburger-SM
Jag anmälde för runt en månad sedan en hamburgare till Hamburger-SM. Tävlingsledningen vill ha hjälp med att välja ut ett…
Friterad strömming och en jävligt fin räksås
Jag har funderat en väldig massa på natriumcitrat och citronsyra idag men släppte det till sist. Det är hur som…