Råbiff
Jag har lagat råbiff förr, men det var ett tag sedan så jag drog ihop det igår igen. Bilden var…
Hur gick det sen – Molcajete
I den här bloggserien går jag tillbaka och analyserar fylleköpen efter att jag fått lite perspektiv på saker och ting.…
Kinesiska tjocka revben
Tjocka revben har blivit en ny favorit hos mig sedan jag lärt mig göra dem på det i mitt tycke…
Vinbrässerad oxkind
Det kommer nog inte som en chock att jag gillar de lite segare styckdetaljerna på kossor. Det är på det…
Dags att fundera på julskinkan
Det är snart jul och det är hög tid att börja planera julbordet. I min värld är 90% av julglädjen…
Natriumcitrat och citronsyra
Det här får bli en bloggpost utan bilder men jag har fått en fråga på min post om perfekt smältande…
Receptet på Black Metal Chili
Som utlovat kommer här mitt recept på chilin som jag gick till final med i Chilichallenge. Receptet finns redan på…
Shiro Kunimitsu Petty
Jag vet att det inte var längesedan jag postade ett inlägg om knivar men jag gör det igen ändå. Jag…